about the menu
درباره منو
منظور از قهوه تک خاستگاه چیست؟
قهوه تک خاستگاه (تک منشا) یا سینگل اوریجین نوعی از قهوه است که در یک منطقه خاص رشد میکند. بنابراین، این قهوه را میتوان تا یک مزرعه، کشاورز، تولیدکننده، محصول، منطقه و یا کشور خاص ردیابی کرد.
قهوه تک خاستگاه یا سینگل اوریجین یک گزینه عالی برای خاص پسندها است. اگر قهوه دوست شما در زندگی است، احتمالا قهوههای ترکیبی پاسخگو نیاز شما است. اما اگر حس میکنید که برای ادامه زندگی به طعم خاصی از قهوه وابسته هستید، قهوههای سینگل اوریجین برای شماست
موکتل چیست؟
یک آبمیوه طبیعی زمانی که با مواد همچون سودا و مواد افزودنی دیگر ترکیب می شوند در اصطلاح موکتل گفته می شود. در واقع این نوشیدنی از حذف الکل درون کوکتل بدست می آید.
در واژه موکتل از “موک” استفاده شده که مخفف واژه “میمیک” می باشد که معنای آن در زبان انگلیسی “تقلید” می باشد، استفاده از این واژه نشان دهنده شباهت بسیار بالای موکتل به کوکتل می باشد که به نوعی آن را به عنوان یک تقلید از نوشیدنی کوکتل به حساب می آورند که درون آن الکل وجود ندارد.
چند گونه قهوه در دنیا وجود دارد؟
اگرچه تا به امروز تعداد زیادی از گونه های مختلف قهوه در جهان کشف شده اند، اما از همه آن ها برای تولید نوشیدنی قهوه استفاده نمی شود. 4 نوع اصلی از دانه های قهوه شامل عربیکا، روبوستا، لیبریکا و اکسلسا هستند که با توجه به ویژگی ها و خواص آن ها، اغلب از عربیکا و روبوستا در فرایند عصاره گیری و تهیه نوشیدنی استفاده می شود
قهوه عربیکا
همان طور که پیش تر اشاره شد، عربیکا رایج ترین و بی شک پرفروش ترین نوع قهوه در جهان است. علت این محبوبیت را می توان طعم شیرین و لطیف تر و اسیدیته کمتر آن نسبت به سایر گونه های قهوه دانست. دانه های عربیکا عموماً در مناطقی با ارتفاع زیاد از سطح دریا و به ویژه مناطقی که بارندگی زیاد است، پرورش می یابند. برزیل که به خاطر جنگل های بارانی خود در جهان شناخته می شود، بزرگ ترین صادرکننده دانه های عربیکا در جهان است. درختان عربیکا معمولاً کوچک (در حدود 6 فوت) و ظریف هستند و اما مراقبت از آن ها زیاد آسان نیست. با توجه به اینکه گونه عربیکا مستعد ابتلا به بیماری است، کشاورزی در حجم و مقادیر زیاد را به یک چالش تبدیل می کند. این امر هزینه دانه در بازار جهانی را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.
قهوه روبوستا
دانه های عربیکا و روبوستا جزو گونه های عمده قهوه در جهان هستند. به عبارت دیگر، قهوه روبوستا جایگاه دوم در لیست پرمصرف ترین و محبوب ترین گونه قهوه در جهان را به خود اختصاص می دهد و مصرف آن در اروپا، خاورمیانه و آفریقا بالا است. روبوستا دارای سطوح بسیار بالایی از کافئین است و با طعم قوی و اغلب خشن خود شناخته می شود. به دلیل برخورداری از درصد بالای کافئین که مانند دفع کننده طبیعی حشرات عمل می کند، مقاومت آن از دانه های عربیکا بیشتر بوده و ریسک بیماری و از بین رفتن آن کمتر است. بنابراین، می توان تعداد زیادی از آن را با دغدغه کمتر رشد داد. روبوستا نسبت به محیط خود انعطاف پذیری نشان می دهد و می توان در انواع مختلفی از ارتفاع و اقلیم آن را پرورش داد. قهوه های حاصل از دانه های روبوستا معمولاً به دلیل طعم هایی که به تلخی و تندی میروند، محبوبیت کمتری در میان طرفداران قهوه دارد. البته این طعم می تواند به دلیل رشد در شرایط نامناسب باشد. دانه های روبوستا باید در شرایط مناسب رشد کنند تا طعم بهتری داشته باشند. البته در مناطقی که قهوه های بسیار قوی طرفداران بیشتری دارند (مانند ویتنام و اندونزی)، از روبوستا بیشتر استفاده می شود. با توجه به فرایند رشد و برداشت آسان تر روبوستا نسبت به گونه عربیکا، قیمت آن پایین تر است. امروزه می بینیم که بسیاری افراد برای خرید قهوه ارزان قیمت، از قهوه های فوری استفاده می کنند. این قهوه ها معمولاً با استفاده از نسبت 3 به 1 عربیکا و روبوستا پر می شوند و قیمت محصول نهایی را تا 20 درصد کاهش می دهند.
Gallery
عکس های کافه
Contact
ارتباط با ما
Location:
شهید منتظری,شهید لامعی,تقاطع نواب صفوی
Open Hours:
شنبه تا جمعه:
9AM_23PM